HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Over HOUTvakman

HOUTvakman.nl; De online houtspecialist! Bij HOUTvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan houtproducten; Van balken, planken en latten van diverse houtsoorten - zoals eiken, douglas, lariks, hardhout, vuren, grenen & thermowood - en plaatmateriaal tot bijzondere verouderde balken & prachtige eiken tafelbladen.

Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Houten balken en houten planken van eikenhout realiseren wij bijvoorbeeld volledig op maat in onze eigen houtzagerij en ook het 'verouderen' van eiken balken & eiken planken doen wij in eigen beheer. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. Waarom zou u voor HOUTvakman moeten kiezen? Een hele goede vraag! Onderstaand het antwoord ...

TOPKWALITEIT producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Wij garanderen kwalitatief hoogwaardige producten en daarbij uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. In onze eigen houtzagerij worden uw eiken en douglas balken en planken zorgvuldig op maat gezaagd (eventueel haaks) en uw eiken balken kunnen wij ook prachtig verouderen. Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan met een product dat ook echt 'af' is. 

Een gericht hout ASSORTIMENT.
Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een gericht assortiment waarbij we de meest gebruikte houtproducten combineren met enkele 'unieke en bijzondere' houtproducten. Op deze manier kunnen wij een mooi assortiment aanbieden waarmee we u in de meeste gevallen direct mee van dienst kunnen zijn. Op het gebied van tuinhout vindt u bij ons een bijzondere collectie, met een ruime keuze op het gebied van tuinplanken & tuinbalken. Ook kunnen we hiermee een snelle levering & een scherpe prijs realiseren. Een gericht assortiment stelt ons in staat om onze afspraken na te komen.

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke afbeelding? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! 

MAATWERK, ouderwets vakmanschap.
Diverse producten binnen ons online assortiment betreffen 'MAATWERK'. Alle balken en planken van eikenhout en douglas hout bijvoorbeeld worden in eigen houtzagerij op maat gezaagd. Ook afwijkende afmetingen kunnen wij hier voor u vervaardigen. Daarnaast wordt ook het 'verouderen' van eiken balken in eigen beheer uitgevoerd. Wij dragen daarnaast zorg voor een goede afwerking. Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap. En natuurlijk wordt uw eiken tafelblad en eiken blad / meubelblad / paneel volledig op maat vervaardigd, met zorg & liefde voor het vak!

Een super SNELLE LEVERING.
Bij HOUTvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK wanneer uw balk of plank door onze eigen medewerkers op maat gezaagd wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij na een bestelling op korte termijn contact met u opnemen om een gerichte levertermijn af te geven, evenals een passende bezorgdatum in te plannen. Een datum die u goed uitkomt uiteraard!

SERVICE, snel een antwoord of advies!
Snel en eenvoudig houten balken, planken, latten en/of plaatmateriaal online bestellen voor de beste prijs, daarvoor bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Naast een optimale online omgeving waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen en veilig betalen centraal staan, is klantenservice ook een primaire peiler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist 'houtproduct', zeker in het geval van maatwerk. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de 'after sales', is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen. 

Een scherpe PRIJS gegarandeerd.
Met een gericht assortiment, een eigen voorraad & houtzagerij en team vakmannen kunnen wij niet alleen snel leveren en topkwaliteit garanderen, maar ook een scherpe prijs hanteren. Nergens bestelt u op maat gezaagde eiken balken en planken goedkoper! Vindt u het toch ergens goedkoper? Geef ons een seintje en dan zullen wij er alles aan doen om dit aanbod te matchen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »