Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

HOUTvakman.nl; De online hout specialist van Nederland & België! Bij HOUTvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan hout producten voor binnen & buiten. Op het gebied van producten bieden wij o.a. houten balken, palen, planken, latten, rabatdelen, vlonderplanken, plaatmateriaal, panelen & (tafel)bladen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse houtsoorten zoals eiken, douglas, lariks, hardhout, vuren, grenen & thermowood. Naast een prachtige collectie kwalitatieve tuinhout producten staan wij garant voor scherpe prijzen, zorgvuldig maatwerk & een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Onze "basis collectie" is in standaard kopmaten & lengtes verkrijgbaar, maar diverse producten maken wij met zorg voor u op maat. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze unieke collectie verouderde eiken balken, of een prachtige maatwerk eiken (tafel)blad tot op de mm op maat. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies!

KWALITEIT producten en materialen.

Kwalitatieve hout producten, dat is de basis van HOUTvakman.nl. Wij doen er alles aan om een goed & kwalitatief hoogwaardig hout product te leveren. Dit heeft niet alleen betrekking op het hout zelf, maar hier hoort ook een zorgvuldige bewerking bij. Het verouderen van onze unieke collectie oude eiken balken & oude eiken planken doen wij bijvoorbeeld op ambachtelijke wijze met de hand, volledig in eigen beheer.

Een uniek hout ASSORTIMENT.

Afspraak is afspraak en om dit waar te maken hebben wij bewust gekozen voor een uitgebreide collectie, maar blijft hout de focus. De meest gebruikte houtsoorten & houtprofielen combineren wij met enkele 'unieke en bijzondere' houtproducten. Wij bieden voor iedereen - die op zoek is naar kwalitatief hout voor een mooi project - een optie die bij de behoeften & het budget past. Of u nu op zoek bent naar een houten plank met een optimale prijs/kwaliteit verhouding voor een schutting, of juist een bijzondere zware oude eiken balk als eyecatcher voor een luxe overkapping; Bij HOUTvakman.nl slaagt u voor beide. Waarbij veel van onze concullega's bezig zijn met verbreding, kiezen wij juist voor verdieping van ons assortiment houtproducten & houtsoorten. Dit stelt ons in staat om snel te leveren, scherpe prijzen te hanteren, u optimaal te informeren & het allerbelangrijkste: onze beloftes richting u na te komen. 

Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek houtproduct dat u niet kunt vinden? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn!

MAATWERK, ouderwets vakmanschap.

Diverse producten binnen ons online assortiment betreffen 'MAATWERK'. Wist u dat het merendeel van onze geschaafde houtproducten - bijv. de meeste rabatdelen van eiken, hardhout & thermowood - pas geschaafd wordt nadat wij uw bestelling ontvangen? Hierbij wordt het "fijnbezaagde hout" - als basisproduct - op bestelling voor u geschaafd. Ook het "verouderen" van onze oude eiken balken wordt in eigen beheer uitgevoerd. Onze collectie oude eiken balken is uniek en iedere balk wordt - door onze ervaren vakmannen, met zorg & oog voor detail - vervaardigd, prachtig toch! Wij staan voor kwalitatieve producten, maar zeker ook ouderwets vakmanschap. En natuurlijk worden onze maatwerk eiken bladen & eiken tafelbladen ook volledig op maat vervaardigd & naar wens afgewerkt. 

Een SNELLE LEVERING.

Bij HOUTvakman.nl bent u verzekerd van een snelle levering, OOK wanneer uw hout product nog door onze eigen medewerkers bewerkt wordt. Ook zorgen wij ervoor dat u na een bestelling - zo snel mogelijk - een gerichte levertermijn ontvangt. Nu begrijpen wij heel goed dat "snel" voor iedereen een andere betekenis heeft, maar er zijn maar weinig bedrijven die onze leversnelheid kunnen evenaren, zeker in het geval van maatwerk & schaafwerk! Houd er wel rekening mee dat de levertijd van een maatwerk houten paneel een stuk langer is dan bijv. een bundeltje panlatten. U kunt altijd de levertermijn - zoals vermeld op de productdetailpagina - aanhouden. U kunt ervan uitgaan dat wij enkele dagen voor het verstrijken van de levertermijn contact met u opnemen!

SERVICE, snel een antwoord of advies!

Snel en eenvoudig houten palen, balken, planken, latten en/of plaatmateriaal online bestellen voor een scherpe prijs. Daarvoor bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Maar wij ondersteunen u ook bij het proces voor & na bestelling / levering van het hout. Het begint met duidelijk informeren & eerlijke verwachtingen scheppen. U vindt bij ons - op productniveau - uitgebreide, gedetailleerde & vooral ook  eerlijke product informatie. U vindt bij ons video's waarbij diverse houtsoorten & houtbewerkingen worden toegelicht (en vergeleken), montage video's & wij zijn continu bezig met het verzamelen van "real-life" klant foto's. Dit alles om ervoor te zorgen dat u alle informatie heeft om het best passende hout product te kiezen voor uw nieuwe klus!

Daarnaast doen er alles aan om het online bestelproces voor u zo eenvoudig & gebruiksvriendelijk mogelijk te maken & is klantenservice een primaire peiler binnen onze organisatie. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan bij de zoektocht naar een juist hout product, zeker in het geval van maatwerk. Wij helpen u hier graag bij.  Juist onze praktische "hands-on" mentaliteit wordt door onze klanten enorm gewaardeerd. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contact / offerte formulier en wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt. En hetzelfde geldt voor de 'after sales', is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen.

Scherpe PRIJZEN.

Er wordt vaak gesproken over "goedkoop hout" en hier is - zeker online - ook voldoende aanbod van. Wij zijn gek op hout en doen dan ook geen concessies op het gebied van kwaliteit. Wij staan voor goed hout voor een eerlijke & scherpe prijs. Daarbij hebben we natuurlijk wel oog voor verschillende budgetten. In uw zoektocht naar een houten gevelbekleding bijv. kunt u kiezen voor voordelig geïmpregneerd houtzwart hout, maar ook voor het mooie douglas, het landelijke eiken, stijlvol thermo fraké of luxe padouk hardhout. Voor iedere beurs het juiste hout, voor een eerlijke prijs, zorgvuldig bewerkt, met een prettige online gebruikerservaring & een optimale klantenservice.