Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Douglas rabatdelen - voor gevel & dak - Topcollectie rabat delen van douglas hout!

Bestel uw douglas rabatdelen eenvoudig, voordelig en veilig bij HOUTvakman.nl. Wilt u ook een prachtige douglas gevelbekleding, een sterk & duurzaam douglas dakbeschot voor uw overkapping of bent u bezig met een mooie schutting, kapschuur of tuinhuis? Dan zijn onze douglas rabat delen precies wat u zoekt. Om u gericht van dienst te zijn in uw zoektocht naar het juiste douglas rabat voor uw project, hebben wij gerichte collecties uitgewerkt met onze rabatdelen met mes & groef, rabat met overlap en "open" rabat delen van douglashout. Voor een extra moderne uitstraling & stoere look vindt u bij ons ook een gerichte collectie zwart douglas rabat. Of u nu gaat voor de stoere look van douglas Zweeds rabat of de moderne uitstraling van Deens rabat, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd! 

Douglas rabat voor gevelbekleding & buitenwanden.

Onze douglas rabatdelen zijn in principe douglas planken die "in profiel geschaafd" worden. Hierbij wordt het rabatdeel speciaal vormgegeven met als doel mooi aaneengesloten geplaatst te kunnen worden. In het verleden waren douglas rabatdelen met name gericht op horizontale verwerking, maar tegenwoordig is het juist trendy om te kiezen voor het verticaal verwerken van douglas rabatdelen. Wij voeren een uitgebreide rabat collectie, ideaal dus voor gevelbekleding, maar ook voor schuttingen en het bekleden van buitenwanden, bijv. van een douglas overkapping, schuur, tuinhuis of kapschuur. Op het gebied van rabatprofielen heeft u bij HOUTvakman.nl een ruime keuze. Hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over!

Laten we beginnen met onze douglas rabat delen met mes & groef verbinding. U vindt bij ons zowel klassieke & traditionele rabatdelen, zoals bijv. de vellingdelen, mes en groef planken, channelsiding delen & OH rabat. Wilt u juist een mooie houten gevelbekleding met een modern tintje, dan zijn het dubbel rhombus rabat en triple blokprofiel prachtige opties!

Daarnaast zijn er nog diverse opties op het gebied van douglas rabat delen met overlap, gaat u voor het klassieke douglas halfhouts rabat, het rustieke Zweeds rabat, het moderne Deens rabat, of de trendy douglas blokprofielen, eventueel zelfs in de mix verwerkt. En voor een "open gevelbekleding" vindt u bij ons een ruime collectie douglas rhombus, stijlvol & modern! Wilt u een stevige wand creëren, bijv. voor een overkapping, dan adviseren wij ons douglas blokhutprofiel, ook ideaal voor een mooie schutting (met de buren)! Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, rabat- en vellingdelen van douglas bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl! 

Douglas rabatdelen voor uw dak.

Bent u op zoek naar kwalitatief douglas rabat voor dakbeschot, bijv. voor een mooie douglas overkapping, dan vindt u bij ons diverse mogelijkheden. Uiteraard zijn onze douglas vellingdelen hier ideaal geschikt voor. Deze praktische & efficiente mes en groef planken zorgen voor een sterke, gesloten verbinding. Daarnaast wordt er voor een duurzaam & stijlvol houten dak ook vaak gekozen voor onze douglas channelsiding delen & overhangend (OH) rabat. Wij adviseren normaal gesproken om te kiezen voor een rabatdeel met mes en groef, maar ook onze douglas sponningplanken worden vaak als dakbeschot gebruikt, zorg hierbij wel voor een goede & strakke montage! 

Wellicht ook interessant: Eiken rabatdelen, lariks rabatdelen & vuren rabatdelen.