Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Vuren rabatdelen - voor gevel, wand, dak & plafond - rabat delen / planken van vurenhout!

Vuren rabatdelen bestelt u bij HOUTvakman.nl snel, eenvoudig voor de beste prijs. Kwalitatieve rabatdelen van vurenhout voor gevel, wand, dak & plafond, oftewel voor binnen & buiten. Een unieke collectie met voor ieder project de juiste vuren rabat delen / planken! Of u nu op zoek bent naar kraaldelen van onbehandeld vuren voor uw (binnen)wand afwerking, groene geïmpregneerde vuren mes & groef planken voor het dakbeschot van uw overkapping, of zwart gebeitst Zweeds rabat voor de houten gevelbekleding van uw aanbouw, of voor een stoere schutting... Altijd het juiste vurenhout rabat bij HOUTvakman.nl! 

Diverse rabatdelen van vurenhout. 

Een rabatdeel - ook wel rabat plank & schroot genoemd - is een plank die speciaal vormgegeven is met het doel horizontaal (en mogelijk ook verticaal!) mooi aaneengesloten geplaatst te kunnen worden. U vindt bij ons een diverste collectie met vuren rabatdelen voor binnen & buiten. Voor binnen vindt u bij ons zowel onbehandeld als wit gegrond (direct overschilderbaar) vuren rabat. Binnenshuis worden onze vurenhouten rabatdelen veelal gebruikt voor de bekleding (aftimmering) van wanden & plafonds, maar ook voor diverse interieur objecten zoals bijv. houten schuifdeuren.

Voor buiten vindt u bij ons geïmpregneerde rabatdelen, zwart rabat (geïmpregneerd of gebeitst) & thermisch gemodificeerd vuren rabat. Gaat u voor de optimale prijs van geïmpregneerd vurenhout, de stoere & moderne look van zwart vuren of de hoge mate van duurzaamheid & milieuvriendelijkheid van thermo vuren? Onze vuren rabatdelen voor buiten worden veel gebruikt voor gevelbekleding van schuren en tuinhuisjes, maar ook voor overkappingen en schuttingen. 

Topkwaliteit voor de beste prijs. 

Vurenhout bestelt u bij HOUTvakman.nl voor de beste prijs, maar dit wilt niet zeggen dat wij consessies doen op het gebied van kwaliteit. Onz vuren rabatdelen - maar ook onze vurenhout balken, vurenhout latten & vurenhout planken - betreffen allemaal (minimaal) C klasse vurenhout, praktisch altijd inclusief FSC keurmerk (afkomstig uit goed beheerde bossen) en voldoen aan de NEN-normen voor hout. Kwalitatief vuren dus, en ook nog eens voor de beste prijs & snel in huis!