Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Hardhouten palen - altijd de juiste hardhout paal (ook met punt!) - diverste hard hout soorten!

In uw zoektocht naar hardhouten palen bent u bij ons aan het juiste adres! HOUTvakman heeft een gerichte collectie hardhout palen samengesteld, waarbij de kans groot is dat wij het juiste hardhout in huis hebben voor uw buitenproject. Hardhouten palen zijn erg populair voor buitenprojecten, waarbij een stevige & duurzame (onder)constructie gerealiseerd moet worden. Zo zijn hardhouten (punt)palen i.c.m. hardhouten balken & regels - met name van azobe & angelim vermelho - ideaal geschikt voor het constructiewerk van vlonders & terrassen. Maar ook prachtige hardhout palen voor zichtwerk van padouk of ipe bestelt u bij ons eenvoudig online. Topkwaliteit hardhout palen & hardhout balken voor de beste prijs, eenvoudig online & snel in huis bij HOUTvakman.nl!

Palen van hardhout: Oersterk & duurzaam.

Palen van hardhout zijn enorm populair als (onbehandelde) tuinhout soort en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. In uw zoektocht naar een supersterke & waterbestendige grondpaal (eventueel met punt) of sterke tuinpaal voor een hek, schutting en/of andere buitenconstructie is een hardhouten paal vaak een ideale uitkomst! Palen van hardhout zijn super sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk / onderhoudsvrij, prettig te verwerken & vooral ook van nature optimaal bestand tegen invloeden van buitenaf (bij buitenplaatsing): Ideale palen voor buiten dus! 

Wij hebben met zorg een mooie collectie palen van tropisch hardhout samengesteld, waarbij wij ernaar streven om voor iedereen een passend product van hardhout aan te bieden. Hierbij staan een hoge kwaliteitsnorm, zorgvuldige bewerking, scherpe prijzen, optimale (online) informatie voorziening, een prettige (online) gebruikerservaring & bestelproces en een snelle levering centraal. Uiteraard vertellen wij u graag wat meer over onze balken & palen van hardhout, heeft u vragen aarzel dus niet om ons te contacten! 

Hardhouten palen (met punt) als stevige basis!

Hardhouten palen worden met name veelgebruikt als constructiehout voor projecten in de buitenlucht, zeker in het geval van 'vochtige omstandigheden'. Is er een stevige grondwerk fundering benodigd, dan zijn hardhouten palen - veelal voorzien van punt voor directe plaatsing in de grond - een ideale optie. In het geval van hardhouten puntpalen adviseren wij uiteraard de allersterkste hardhout soorten, met duurzaamheidsklasse 1, die van nature optimaal bestand zijn tegen plaatsing in / nabij het water, oftewel hardhouten puntpalen van azobe en angelim vermelho

Voordelige hardhouten paaltjes & piketpalen!

Uiteraard slaagt u bij HOUTvakman.nl - voordelig online - in uw zoektocht naar hardhouten paaltjes (met punt), oftewel piketpalen. Wij bieden een gerichte collectie puntpalen, waarbij de 'kleinste variant' een puntpaaltje betreft van 40x40 mm. Dit hardhouten piketpaaltje van azobe (D60 kwaliteit!) bestelt u bij ons altijd voor de beste prijs! Onze hardhouten palen van 40x40 worden - naast piketpaal - ook vaak gebruikt als afzetpaaltje. Maar ook de wat grotere puntpalen - van 50x50, 60x60 en 70x70 mm - van fijnbezaagd azobe zijn voor de scherpste prijzen direct online te bestellen. Met een ruime voorraad zorgen wij altijd voor een snelle bezorging! 

En bent u op zoek naar een wat 'luxere' tuinpaal - voorzien van punt - bijvoorbeeld als stevige (zichtbare!) tuinpaal, of schuttingpaal, dan zijn de puntpalen van geschaafd angelim vermelho - ook verkrijgbaar in wat grote kopmaten - zeker het overwegen waard. Deze zijn mooi 4-zijdig geschaafd en ogen dus wat luxer, waarbij angelim vermelho ook wat minder werkt (vervormd / scheurt) t.o.v. azobe. De juiste keuze in het geval van 'boven de grond plaatsing / zichtwerk' dus! Uiteraard vindt u bij ons ook prachtige hardhouten schuttingplanken & hardhouten rabatdelen, die uw project helemaal 'af' maken! Wat uw wensen ook zijn, altijd de juiste hardhouten paal bij HOUTvakman.nl!