HOUTvakman; De online hout specialist!

  • Topkwaliteit hout & zagen in eigen beheer
  • De beste (online) prijs
  • Eikenhout specialist

Betaalmethoden

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van HOUTvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden kan hierbij niet ontbreken. Onderstaand worden de verschillende betaalmogelijkheden bij HOUTvakman.nl weergegeven en toegelicht. 

Een minimale orderwaarde van € 75.

Om scherpe prijzen en tevens betaalbare verzendkosten te kunnen bieden (niet alleen naar u, maar ook van onze leveranciers naar ons), hanteren wij een minimale orderwaarde van Euro 75,- incl. BTW (excl. verzendkosten). De minimale orderwaarde is van toepassing op zowel bezorgen als afhalen. Wij hopen hierbij op uw begrip. 

iDEAL (gratis) 

 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankoop betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Mister Cash (gratis)

Met Mister Cash kunt u veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig uw online bestelling betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.

Creditcard (gratis)


Met een creditcard kunt u veilig en zeer eenvoudig uw online aankoop betalen. Creditcard maatschappijen brengen standaard kosten in rekening. HOUTvakman brengt deze kosten NIET in rekening. Bij HOUTvakman kunt u betalen met VISA, Mastercard en Maestro.

PayPal (gratis)

PayPal
Met PayPall kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Wij ontvangen uw betaling direct vanuit uw PayPal rekening. Bijkomend voordeel is dat u met PayPal (extra) beschermd bent tegen fraude met de PayPal aankoopbescherming. 

Overschrijven (gratis)

 
Hierbij maak je het totaalbedrag van uw bestelling over naar de rekening van onze betaalprovider Mollie.

Wanneer je kiest voor overboeking krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken of je maakt het op een later tijdstip over. Alle info die je nodig hebt voor het overboeken wordt via een email toegestuurd. 

Belangrijk is dat je tijdens het overboeken het betaalkenmerk juist ingeeft. Voer dit in als betaalkenmerk van de overboeking of plaats het simpelweg in de omschrijving. 
 

Contant i.g.v. afhalen (gratis)


Indien u kiest voor de optie 'afhalen' kunt u contant betalen bij aflevering. U krijgt van ons de melding dat uw bestelling klaar staat voor afhalen, waarbij u bij ons op locatie contant uw bestelling af kunt rekenen. LET OP: hierbij kunt u alleen contant betalen (dus niet met PIN).

© Copyright 2019 HOUTvakman; De online hout specialist! - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »