Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Hardhouten planken - altijd de juiste hardhout plank - van diverse hard hout soorten!

Een gerichte collectie hardhouten planken bestelt u - voordelig & eenvoudig online - bij HOUTvakman.nl: de online hardhout specialist van NL & BE! Met een hardhout plank kiest u voor een sterk, duurzaam & natuurlijk product, ideaal als sfeervol (onbehandeld) tuinhout! Of u nu op zoek bent naar 'standaard' hardhouten planken (ruw of geschaafd), schutting planken, of hardhouten vlonderplanken, bij ons slaagt u altijd! Met een topcollectie hardhout planken - van diverse hardhout soorten zoals azobe, bankirai, padouk en ipe - voor de beste prijs bieden wij een passende hard hout plank voor ieder buitenproject, altijd voor de beste prijs & snel bij u thuis bezorgd!

Hardhout planken: Mooi, duurzaam & oersterk!

Hardhouten planken worden - als onbehandelde tuinhout planken - veelvuldig gebruikt voor een enorme diversiteit aan toepassingen voor buiten en dat is niet voor niets het geval! Hardhout is, naast mooi, super sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk / onderhoudsvrij, prettig te verwerken & vooral ook van nature optimaal bestand tegen invloeden van buitenaf (bij buitenplaatsing): Ideaal voor 'buiten planken' dus! Wij hebben met zorg een mooie collectie tropisch hardhouten planken samengesteld: Altijd de juiste houten plank voor uw buitenproject! Van machinaal geschaafde planken voor een sfeervolle schutting, tot fijnbezaagde (ruwe) planken voor een sterke beschoeiing - en van antislip 7-groefs vlonderplanken, tot prachtig stijlvol B-fix rabat: Altijd een passende plank van topkwaliteit hardhout bij HOUTvakman.nl! 

Planken van diverse hard hout soorten, welke past bij u?

Bij HOUTvakman.nl vindt u een ruime collectie hard hout planken, waarbij u de keuze heeft uit diverse soorten tropisch hardhout. Iedere hardhout soort heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten, oftewel voor- & nadelen, die wij vertaald hebben naar de verschillende typen planken die hier het beste bij aansluiten. Bent u op zoek naar een mooie & sterke 'basis' geschaafde hardhouten plank voor zichtwerk, dan zijn planken van ipe, massaranduba en padouk geschikte opties. Voor supersterke & waterbestendige planken voor een robuuste beschoeiing adviseren wij onze (fijnbezaagde) azobe & angelim vermelho planken. Bij hardhouten planken voor een schutting is bankirai een kwalitatieve optie en keruing een voordelige optie. En voor een duurzaam terras kunt u kiezen uit een ruime diversiteit aan hardhout soorten, van luxe (padouk) tot prijsvoordelig (red balau bankirai) en een hele hoop hier tussenin! 

Hardhouten planken voor uw beschoeiing, schutting & vlonder!

Voor welke toepassing u ook op zoek bent naar een passende hardhouten plank, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd! Voor een super sterke beschoeiing zijn onze hardhout planken van azobe en angelim vermelho bijvoorbeeld ideaal geschikt. Dit zijn ruwe (fijnbezaagde) planken van hardhout die misschien niet 'de mooiste' planken zijn, maar zeker wel de sterkste, meest duurzame & het beste bestand tegen water & vocht! Uiteraard vindt u bij ons ook oersterke hardhouten damwand / beschoeiingsplanken en hardhouten palen & hardhout balken

Bent u op zoek naar een prachtige tuinschutting, dan zijn mooie hardhouten schuttingplanken zeker het overwegen waard. Wij hebben een aantal bijzondere opties op het gebied van hardhouten planken voor een mooie schutting. Gaat u voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding, dan zijn onze speciale schuttingplanken van keruing zeker het overwegen waard. Wilt u een luxe schutting van topkwaliteit (duurzaamheidsklasse 1), dan zijn de geschaafde planken van massaranduba, ipe en padouk heel mooi toe te passen. En gaat u voor een bijzondere schutting die echt de 'eye catcher' van uw tuin moet worden, neem dan eens een kijkje bij onze hardhouten rabatdelen, wat denkt u van een moderne schutting met hardhouten rhombus delen bijvoorbeeld? 

En natuurlijk vindt u bij ons ook topkwaliteit hardhouten planken voor uw vlonder en/of terras! Gaat u voor de 'klassieke' 7-groefs hardhouten vlonderplank? Dan heeft u bij HOUTvakman.nl de keuze uit o.a. bankirai & massaranduba. Maar tegenwoordig wordt ook veelvuldig gekozen voor een wat 'strakker ogende' buitenparket. Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie geschaafde hardhouten planken met B-fix bevestiging (blind), ideaal geschikt voor uw terras. Dit zijn sterke & duurzame hardhouten planken die speciaal bewerkt zijn t.b.v. montage met de handige B-fix clips. Met deze clips kunt u de B-fix vlonderplanken 'blind monteren', oftewel de schroeven zijn hierbij niet (nauwelijks) zichtbaar!