Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Grenen planken - Altijd de juiste plank van geïmpregneerd grenenhout - voordelig online!

Grenen planken bestelt u voordelig online bij HOUTvakman.nl. Met een gerichte collectie planken van grenenhout kunt u eigenlijk altijd wel aan de slag met uw nieuwe tuinproject. Bent u op zoek naar het gemak van een (glad) geschaafde grenen plank, of wilt u juist de rustieke uitstraling van een fijnbezaagde (ruwe) grenen plank? En wat dacht u van onze collectie zwarte grenen planken, geïmpregneerd & 2-laags rondom gespoten. En speciaal voor een prachtig houten terras vindt u bij ons ook voordelige grenen vlonderplanken. Altijd de juiste grenen plank bij HOUTvakman.nl, voor de beste prijs & snel in huis!

Een gerichte collectie grenen planken.

HOUTvakman.nl heeft met zorg een gericht assortiment grenen tuinplanken samengesteld, waarbij de kans groot is dat u meteen de juiste grenen plank vindt die perfect past bij uw nieuwe buitenklus! Wij voeren een ruime collectie groen geïmpregneerde grenen planken - zowel ruw als geschaafd - die bekend staan om hun optimale prijs - kwaliteit verhouding. Houd er wel rekening mee dat geïmpregneerd grenen grote(re) kleurverschillen kan bevatten en ook flink groen kan ogen, mede door de groene vlekken door de zoutvorming tijdens het impregnatie proces. Deze vlekken zijn juist een teken dat de tuinplanken succesvol geïmpregneerd zijn, maar wij vinden het wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent. Deze groene kleur van geïmpregneerde planken zal naar verloop van tijd langzaam vergrijzen. 

Bent u op zoek naar een grenen plank met een wat moderne uitstraling, dan kunt u bij ons ook kiezen voor een zwart geïmpregneerde grenen plank. Een stoere & moderne zwarte plank voor buiten, verkrijgbaar in zowel geschaafd als fijnbezaagd (ruw). 

Bent u juist op zoek naar een houten plank met een wat meer luxe uitstraling, dan zijn onze thermowood planken van grenen een prachtige optie. Het mooie goudbruine grenen thermohout oogt bijzonder stijlvol - de noesten & kwasten vallen hierbij ook wat minder op - maar daarnaast is het ook nog eens een milieubewuste keuze met een hogere duurzaamheidsklasse! 

Een plank van grenenhout, of toch vurenhout?

Het is een vraag die vaak aan onze medewerkers gesteld wordt, moet ik voor een plank van grenen of vuren kiezen? In de meeste gevallen maakt dit niets uit, vurenhout & grenenhout zijn namelijk erg vergelijkbaar. Wij bieden ook een ruime collectie vuren planken voor buiten, geïmpregneerd, zwart gebeitst en thermisch gemodificeerd. Daarnaast vindt u bij ons ook vuren planken voor binnen, oftewel onbehandeld en wat meer verschillende steigerplanken, zeker het bekijken waard dus!