HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Eiken blad - tv - dressoir - salon - bureau- meubelblad - Europees eikenhout

Een eiken blad op maat bestelt u voordelig & eenvoudig online bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een gerichte collectie eiken bladen van topkwaliteit rustiek eiken (met noesten) en foutvrij eiken (zonder noesten). Deze bladen kunt u onbehandeld, geborsteld en geborsteld & gerookt bij ons - OP MAAT - bestellen. Alle bladen zijn te bestellen van 15 cm tot 120 cm breed en uiteraard bieden wij ook diverse diktes aan: 2, 3, 4 en 6 cm dik. Ook de lengte bepaald u zelf: van 20 cm tot en met maar liefst 350 cm. Bij HOUTvakman.nl vindt u altijd een passend eiken blad! Onze bladen van eikenhout worden op maat gefabriceerd, in Nederland, door ervaren vakmannen. Dit wordt gedaan met zorg, precisie en liefde voor het vak. Onze bladen worden onbehandeld (finish geschuurd) afgewerkt, goed verpakt en - ook maatwerk - snel bij u thuis bezorgd!

Altijd een eiken blad dat bij uw wensen past

Een eiken blad op maat; Voor een sfeervol tv meubel, dressoir, bureau, of salontafel. Maar ook grote eiken bladen voor een tafel of een loftdeur bestelt u direct online bij HOUTvakman.nl; De specialist in eikenhout! Een eiken blad is een garantie voor een sfeervol en natuurlijk meubelstuk. Of u nu gaat voor een stoer bureau met een eiken blad en stalen frame, of de unieke combinatie van een eiken blad op een hip strak (wit) tv meubel. Bij HOUTvakman.nl bestelt u een hoogwaardig eiken blad, op maat vervaardigd, van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Een blad van eikenhout in diverse breedtematen van 15 cm tot 120 cm, in een lengte op maat en in diverse diktes van 2, 3, 4 en 6 cm. U heet bij ons de keuze uit rustiek eikenhout met noesten, eventueel door onze vakmannen mooi opgevuld, of foutvrij eikenhout. Wilt u echt iets bijzonders? Kies van voor een geborsteld en/of gerookt eiken blad, voor een extra sfeervol accent. Altijd een eiken paneel / blad dat past bij uw wensen. Onze eikenhouten bladen worden met de hand gemaakt door Nederlandse vakmannen, met zorg en aandacht!

Een eiken blad voor een TV meubel. 

De vraag naar eiken bladen perfect passend voor (op) een TV meubel is recentelijk explosief toegenomen. Vandaar dan ook dat wij ervoor gekozen hebben om een aantal eiken bladen online aan te bieden die 1-op-1 aansluiten bij deze vraag. Een strak wit TV meubel met daarop een rustieke eiken blad op maat: Trendy, Sfeervol en een bijzondere combinatie tussen modern & sfeervol, strak & natuurlijk. Speciaal voor deze behoefte bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Wij vervaardigen een prachtig eikenhout blad op maat voor uw TV meubel. Dit doen onze ervaren Nederlandse vakmannen met zorg en vooral ook heel veel plezier. En natuurlijk geldt dit ook voor onze eiken tafelbladen

De meest verkochte eiken blad voor een TV meubel is het rustieke eiken. Rustiek eiken bevat noesten en is, mede daardoor, wat 'levendiger' in vergelijking met foutvrij eikenhout. Juist omdat dit wat meer afsteekt tegen het strakke witte meubel dat vaak gebruikt wordt, zorgt dit voor een bijzonder eindresultaat. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een foutvrij eiken blad voor uw TV meubel. En wilt u echt iets bijzonders? Bij HOUTvakman.nl kunt u ook kiezen voor geborsteld en/of gerookt eikenhout. Voor een eiken paneel / meubelblad met een extra bijzonder accent! 

Een meubelblad voor uw dressoir, bureau en/of salentafel. 

Eikenhout is weer helemaal terug van weggeweest. En hoewel op dit moment de vraag naar eiken bladen voor een TV meubel extreem toeneemt, wilt natuurlijk niet zeggen dat er geen andere mooie toepassingen zijn voor een eikenblad. Wat denkt u van een rustiek bureau met een stalen / zwart gecoat frame. Of een sfeervol eiken blad voor in uw badkamer als wastafelblad bijvoorbeeld. Of een prachtig dressoir (vergelijkbaar met de TV meubel toepassing), of juist als blad voor een bijzondere salontafel. U verzint een mooie toepassing en wij zorgen voor een prachtig eikenhout blad op maat dat hier perfect bij past!

Eiken bladen op maat in de door u gewenste lengte. 

Bij HOUTvakman.nl kunt u eiken bladen bestellen in een breedte van 15 tot en met 120 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit een dikte van 2, 4 of 6 cm. De lengte van uw eiken blad is daarnaast direct online te bestellen in de door u gewenste lengtemaat - van 20 cm tot 350 cm. U kunt op de product detailpagina de gewenste lengte eenvoudig invoeren (in cm). Nadat u op 'bereken' klikt wordt de exacte prijs direct getoond. Wij begrijpen dat de exacte afmetingen van het door u gewenste eiken meubelblad / paneel afhankelijk is van uw ruimte (lees: toepassing). Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om onze bladen van eikenhout in de lengte op maat aan te bieden, zo bent u verzekerd van een meubelpaneel van eikenhout dat perfect bij uw situatie past!

Hoe wordt mijn blad precies gemaakt?

U bent bij HOUTvakman.nl verzekerd van hoogwaardig eikenhout, met de hand ambachtelijk op maat vervaardigd in Nederland door ervaren houtbewerkers. Met zorg gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. Maar ook voor een scherpe prijs en (goed verpakt) snel bij u thuis bezorgd. De basis van uw eiken blad bestaat uit mooie fijnbezaagde (ruwe) eiken planken. Deze planken betreffen kunstmatig gedroogde (kd) 8% - 12% Europees eikenhout, ideaal geschikt voor binnenplaatsing dus. Onze eiken planken worden in eigen beheer geschaafd tot mooie rechte gladde planken en vervolgens verlijmd tot blad / paneel. Nadat het blad verlijmd wordt, laten wij uw eiken blad ruim 1 week 'rusten'. Zo trekt al het vocht dat vrijgekomen is na het lijmen in stabiele omstandigheden uit het hout. Vervolgens wordt het blad gecontrolleerd en bijgewerkt, met veel zorg! Uw blad wordt vervolgens mooi finish geschuurd (met fijne korrel) opgeleverd, meteen behandelklaar dus! U dient zelf zorg te dragen voor het lakken, oliën, waxen etc. Mocht u hierbij hulp wensen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag met een gericht advies en passend antwoord! 

Uit hoeveel 'planken' / lamellen bestaat mijn blad van eikenhout?

Uit hoeveel planken, ook wel lamellen genoemd, bestaat mijn blad van eikenhout? Een veelgestelde vraag waar wij graag direct een antwoord op geven. Allereerst het aantal 'planken' dat gebruikt wordt in de breedte. Dit is afhankelijk van het type eiken blad dat u uitkiest. Allereerst even de opmerking dat wij de informatie over het aantal lamellen altijd duidelijk communiceren op de product detail pagina van ieder blad. Bij onze eiken bladen op maat  werken wij - in de meeste gevallen - met lamellen van ongeveer 3 tot 15 cm breed. De specifieke voorraad eiken planken, op het moment dat u een bestelling doorgeeft, is hierbij bepalend, vandaar dat wij geen exact aantal kunnen noemen. Maar wat het specifieke aantal planken ook is, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

En natuurlijk zijn het aantal 'planken' in de lengte van grote invloed op de 'look and feel' van uw eiken blad. Wij begrijpen de behoefte aan 'doorgaande planken' voor de bovenzijde en de zichtzijden van uw eiken blad en hier kunt u bij ons dan ook altijd vanuit gaan. Voor de bovenzijde en de zichtzijden van uw eikenhouten blad gebruiken wij altijd 'volle planklengtes', dit is simpelweg het mooist!

En met het oog op de 'dikte' is uw blad 1 plank, 2 planken of 3 planken dik. Wij bieden onze eiken bladen aan in twee standaard diktes: 2 cm, 4 cm en 6 cm. Onze eiken tafelbladen van 2 cm en 4 cm zijn volledig massief. De eiken panelen van 6 cm betreffen 3 planklagen en zijn opgedikt. Daarnaast wordt er bij onze eikenhouten bladen van 6 cm dik aan de lange zijden gebruik gemaakt van een eiken latje, voor een mooie afwerking!

Rustiek of foutvrij eiken?

Bij HOUTvakman.nl heeft u de keuze uit twee typen eikenhouten bladen, namelijk Rustiek & Foutvrij. Rustiek eikenhout is mooi levendig eikenhout met noesten. Een levendig, natuurlijk en robuust product, waarbij u rekening moet houden met kleine oneffenheden. Dit is tegenwoordig juist erg populair en er wordt dan ook steeds vaker bewust gekozen voor rustiek eikenhout. Hout hierbij rekening met het feit dat hier ook open noesten voor zullen komen. Vaak wordt er dan ook voor gekozen om de meest grove noesten en oneffenheden (gedeeltelijk) op te vullen met 'vloeibaar hout'. Onze vakmannen doen dit graag voor u. U kunt dit op de product detailpagina van onze rustieke eiken bladen selecteren. Wij doen dit volledig kosteloos! Onderstaand een duidelijke afbeelding waarbij het verschil direct inzichtelijk is:

Rustiek versus Foutvrij eikenhout

Een geborsteld en/of gerookt eiken paneel. 

En wenst u een eiken paneel / blad met een mooi 'extra accent' te bestellen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw eiken blad voorzien van twee extra mooie behandelingen: Borstelen en/of roken. Het borstelen van uw eiken blad zorgt ervoor dat de houtnerven er extra goed 'uitpoppen'. Optisch komen de nerven dan echt 'op het hout' te liggen. Dit zorgt voor een mooi accent waarmee uw blad een wat meer rustieke en natuurlijke uitstraling krijgt.

En voor een mooie 'oude eikenhout look' kunnen wij uw eiken paneel roken. Hierbij wordt het blad met behulp van ammoniak gerookt. Het ammoniak wekt een reactie op bij het looizuur in het eikenhout, waardoor het verouderingsproces van het eikenhout versnelt op gang gebracht wordt. Dit rookproces zorgt voor een prachtige donkere kleurtint, die zo kenmerkend is voor het populaire oude eikenhout. Een prachtig accent voor een rustiek en sfeervol eiken blad. 

HOUTvakman.nl: Maatwerk bladen voor een scherpe prijs!

Een eiken blad op maat bestelt u dus direct online bij HOUTvakman.nl; Hoogwaardig Europees eikenhout, ambachtelijk op maat vervaardigd in Nederland door ervaren vakmannen, zorgvuldig afgewerkt en voor een scherpe prijs! Helemaal hip: Een mooi eiken meubelblad / eikenhout paneel voor een stoer tv meubel, een sfeervol dressoir, een stijlvol bureau, of een prachtige salontafel. Wij zorgen ervoor dat u een prachtig eiken blad ontvangt, op maat gemaakt en zorgvuldig afgewerkt. En dit alles realiseren wij voor een scherpe prijs. Wij staan garant voor een optimale prijs - kwaliteit verhouding en zullen er alles aan doen om u te voorzien in een eiken blad dat perfect past. Heeft u afwijkende wensen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Bel, mail of maak gebruik van ons offerte aanvraag formulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht (prijs)voorstel ontvangt!  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »