HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Eiken planken - eikenhouten planken - plank eikenhout

Eiken planken bestelt u online snel en voordelig bij HOUTvakman; De online eiken specialist van NL & BE! Wij leveren alleen topkwaliteit Europees eikenhout en dat voor de beste (online) prijs. Naast fijnbezaagde eiken planken, die wij in eigen zagerij op maat zagen, vindt u bij ons ook prachtige en authentieke 'oude eiken planken', dit zijn eiken planken die wij in eigen beheer verouderen. Een eiken plank bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl en u ontvangt uw bestelling ook nog eens snel aan huis!

Eikenhouten planken fijnbezaagd tot 5 meter!

Bij HOUTvakman.nl kunt u fijnbezaagde eikenhouten planken van 3, 4 en 5 meter lengte direct online bestellen. In onze eigen zagerij worden uw eiken planken op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd. De fijnbezaagde eiken planken komen rechtstreeks uit onze eigen zagerij en betreffen topkwaliteit Europees eikenhout. Alle eikenhouten planken en eikenhouten balken worden op maat gezaagd en betreffen 'vers eikenhout' (niet gedroogd). Fijn bezaagd eikenhout heeft een mooi robuust uiterlijk, ideaal voor die natuurlijke, sfeervolle en nostalgische uitstraling. Bij fijnbezaagd eikenhout, ook wel ruw eikenhout genoemd, kunnen mogelijk oneffenheden aan het oppervlakte voorkomen, evenals lichte afwijkingen in afmetingen.

Bent u specifiek op zoek naar eikenhouten planken voor gevelbekleding, voor een schutting of juist voor dak of de vloer van uw tuinhuisje en/of schuur. Neem dan eens een kijkje bij onze eiken rabatdelen / vellingdelen >>.

Op zoek naar echte oude eiken planken?

Bent u op zoek naar die prachtige en authentieke, echte oude eiken planken? Dan bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u oude eikenhouten planken, oftewel wagondelen, direct online bestellen. Deze oude planken van eikenhout betreffen originele wagondelen van de Oostenrijkse spoorwegen. Prachtig en rustiek eikenhout dat voornamelijk gebruikt wordt voor een prachtige wandbekleding. Deze oude eiken planken zijn circa 4 cm dik en variëren in breedte - tussen de 10 en 23 cm - en lengte  - tussen de 200 en 260 cm - en zijn te bestellen per m², waarbij u de afmetingen 'in de mix'  ontvangt. Wilt u nu een aantal specifieke lengtes ontvangen voor een rustieke tafel of een stoere loftdeur? Maak dan gebruik van ons offerte formulier. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van de eiken planken naar wens! 

Massief Europees eikenhout voor de beste prijs.

Bij HOUTvakman.nl bent u verzekerd van topkwaliteit Europees eikenhout waar prachtige massieve eiken planken van gezaagd worden. Wij kunnen hierbij harde uitspraken doen over de kwaliteit en de leversnelheid omdat wij deze zelf voor u op maat zagen, in onze eigen houtzagerij. Met een eigen voorraad eikenhout, zagerij en team van vakmannen kunnen wij naast kwaliteit ook een scherpe prijs en een snelle levering verzorgen. Eiken planken kopen doet u dan ook eenvoudig online bij HOUTvakman.nl; De online eikenhout specialist! En ook kunt u bij HOUTvakman.nl slagen in uw zoektocht naar eiken tafelblad en eiken blad op maat

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »