Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Fortogarant platen - Multixplex Paint plaat - Multiplex exterieur - voor buiten

Multiplex Fortogarant platen, ook wel Multixplex exterieur paint platen - voor buiten - genoemd, bestelt u eenvoudig online bij HOUTvakman.nl. Kiest u voor Fortogarant dan kiest u voor topkwaliteit en bij HOUTvakman.nl verkrijgbaar voor een scherpe prijs en snel geleverd! Naast hardhout multiplex WBP verlijmd met speciale coating (2-zijdig gegrond), vindt u bij ons ook Fortogarant alu stabiel (deur)platen voorzien van geïntegreerde aluminum lagen. Fortogarant Multiplex platen voor buiten kopen doet u bij  HOUTvakman.nl!

Topkwaliteit Fortogarant - Paint platen bij HOUTvakman.nl.

Fortogarant is het A-merk onder de exterieur Multiplex platen en een van de meest toegepaste paintplaten in Nederland en België. En dat is niet voor niets het geval! Fortogarant platen zijn opgebouwd uit duurzame hardhout fineren. Omdat alleen hout afkomstig uit een gelijkmatig klimaat wordt gebruikt is Fortogarant extreem stabiel en nauwelijks gevoelig voor vochtintrek. En daarnaast ook niet onbelangrijk en een belangrijk statement op het gebied van kwaliteit; U ontvangt minimaal 15 jaar garantie op houten plaatmateriaal van Fortogarant!

Multiplex voor buiten? Multiplex exterieur platen!

Wanneer u op zoek bent naar Multiplex exterieur, oftewel Multiplex platen voor buiten dan is een optimale kwaliteit en vochtwerendheid van groot belang. De Fortogarant Multiplex platen van HOUTvakman.nl zijn optimaal geschikt voor buitentoepassingen en worden veel gebruikt in buitenconstructies zoals borstweringen, boeiborden, dakranden en luifels. 

Fortogarant is WPB verlijmd en voorzien van een direct overschilderbare MDO coating waarin een primer is verwerkt op de voor- en achterzijde van de plaat, 2-zijdig wit gegrond dus! De Fortogarant Alu stabiel is daarnaast voorzien van aluminium lagen die geïntegreerd zijn binnen de plaat, dit zorgt nog eens voor een extra vochtwerendheid. Wanneer u Multiplex voor buiten zoekt zijn de Fortogarant platen van HOUTvakman dus zeker het overwegen waard! 

Multiplex paintplaat met 70% FSC keurmerk.

Er zijn diverse keurmerken op het gebied van 'milieuvriendelijkheid' van hout en houtgerelateerde producten. Hierbij zijn FSC en PEFC de meeste bekende. Beide keurmerken geven aan dat er sprake is van duurzaam bosbeheer. Door certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond. De Multiplex Fortogarant platen zijn FSC gekeurd. 

FSC staat voor Forest Stewardship Council en is gericht op duurzaam bosbeheer en zowel de Europese Unie als de Nederlandse overheid accepteert het FSC keurmerk als bewijs voor duurzaam bosbeheer. PEFC en FSC hebben samen ongeveer 10% van het bos op de wereld gecertificeerd en houden rekening met sociale, economische en milieuaspecten. De Fortogarant paint platen prime van HOUTvakman.nl zijn voorzien van het 70% FSC keurmerk, hierbij bent u verzekerd dat ten minste 70% van het product afkomstig is uit goedbeheerde bossen. Ander plaatmateriaal bij HOUTvakman.nl; Multiplex platen, MDF platen, Underlayment constructieplaten.