HOUTvakman; De online hout specialist!

 • Topkwaliteit hout & zagen in eigen beheer
 • De beste (online) prijs
 • Eikenhout specialist

Klantenservice bij HOUTvakman.nl

Klanttevredenheid is ons uiteindelijke doel en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te realiseren. Het duidelijk en concreet informeren van onze klanten is hierbij noodzakelijk, vandaar dat wij diverse belangrijke 'klantenservice onderwerpen' uitgebreid hebben omschreven. Onderstaand vindt u de belangrijkste informatie en kunt u meteen door navigeren naar meer gedetailleerde informatie per onderwerp. 

 

Ga direct naar:

Contactgegevens & openingstijden
Betaalmethoden
Verzendkosten
Levering
Retourprocedure
Afkoelingsperiode
Klachtenafhandeling

Over houtvakman.

HOUTvakman.nl; De online houtspecialist! Bij HOUTvakman.nl bestelt u online eenvoudig, snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan houtproducten; Van balken, planken en latten van diverse houtsoorten en plaatmateriaal tot bijzonder barnwood. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Houten balken en planken van eikenhout en douglas realiseren wij bijvoorbeeld volledig op maat in onze eigen houtzagerij en ook het 'verouderen' van eiken balken doen wij in eigen beheer. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen, voor een helder antwoord en een gericht advies. 

Meer informatie over houtvakman >>

Contactgegevens & openingstijden.

Onderstaand vindt u onze adresgegevens van HOUTvakman.nl (werkplaats, houtzagerij, kantoor) evenals onze contactgegevens. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen; Per e-mail, telefonisch, of via het contact - en offerte - formulier. 

Contactformulier >> 
Offerteformulier >>
Openingstijden >>

Contactgegevens:
HOUTvakman 
Bosserheide 13
5855 EA, Well

Tel. 085 - 065 72 31
E-mail. info@houtvakman.nl
Website: www.houtvakman.nl 

Werkplaats:
Wilt u de werkplaats komen bezoeken, dan verzoeken we u telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Betaalmethoden.

Online gebruikersgemak, eenvoudig bestellen en veilig online betalen zijn drie online kernwaarden van houtvakman.nl. Een brede keuze aan online betaalmethoden mag hierbij niet ontbreken. U kunt uw online bestelling afronden met iDEAL, Mister Cash, Creditcard (VISA, Mastercard en Maestro), PayPal, overboeking, Contant betalen bij afhalen en betaling bij aflevering (contant of PIN).

Meer informatie over betaalmethoden >> 


Verzendkosten (Nederland)

 • HOUTvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 1.500,-.
 • Bij minder dan Euro 1.500,00 bedragen de verzendkosten € 24,95.


UITZONDERING EIKEN & DOUGLAS.
Voor eiken & douglas producten (alle balken, planken, rabat- en vellingdelen m.u.v. van eiken wagondelen) gelden afwijkende verzendkosten:

 • HOUTvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 1.500,-.
 • Bij minder dan Euro 1.500,00 bedragen de verzendkosten € 49,95.
 • LET OP: In het geval van meer dan 10 balken van eiken en/of douglas bedragen de verzendkosten € 99,95 (hierbij is veelal een kooiaap (vorkheftruck) benodigd). 


LET OP:
voor levering naar de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven en hierbij is in de meeste gevallen sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. in het geval uw aflever adres de Waddeneilanden betreft, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Verzendkosten (Belgie)

 • HOUTvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 1.900,-.
 • Bij minder dan Euro 1.900,00 bedragen de verzendkosten € 39,95.


UITZONDERING EIKEN & DOUGLAS.
Voor eiken & douglas producten (alle balken, planken, rabat- en vellingdelen m.u.v. van eiken wagondelen) gelden afwijkende verzendkosten:

 • HOUTvakman levert gratis bij een bestelling van meer dan € 1.900,-.
 • Bij minder dan Euro 1.900,00 bedragen de verzendkosten € 74,95.
 • LET OP: In het geval van meer dan 10 producten en/of balken vanaf 200x200 bedragen de verzendkosten € 124,95 (hierbij is veelal een kooiaap (vorkheftruck benodigd). 

 
Meer informatie over verzendkosten >>


Levering.

HOUTvakman doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De verwachte levertijd is afhankelijk van het product en daarnaast afhankelijk van eventueel maatwerk (op maat zagen of een andere bewerking op maat). Na een online bestelling neemt een medewerker van HOUTvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken. 

Tijd van levering:
Op het moment dat met u een datum wordt kortgesloten en wij de planning verzorgen bij onze transporteur, kunnen wij u op de hoogte stellen over het dagdeel dat de levering plaats zal vinden (voor de middag - na de middag). U kunt dit bij ons opvragen, zowel telefonisch als per mail. Op de dag van levering neemt onze transporteur circa 30 minuten voor levering telefonisch contact met u op. 

Meer informatie over levering >>

Retourprocedure.

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper). 

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op diverste producten van HOUTvakman.nl, zoals bijvoorbeeld de fijnbezaagde eiken en douglas balken en planken. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:
materialen met een lengte > 200 cm; Euro 44,95 per pallet
materialen met een lengte < 200 cm; Euro 24,95 < pallet / Euro 44,95 per pallet
 


HOUTvakman stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden. Om de retourprocedure in gang te zetten kunt u gebruik maken van ons retourformulier. Na ontvangst van een, volledig ingevuld, retourformulier neemt een medewerker van houtvakman binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie over de retourprocedure >>

Afkoelingsperiode.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd moeten worden aan HOUTvakman. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houtvakman.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten (mits retourzending is ontvangen door houtvakman). Dit geldt niet voor maatwerk producten.

Klachtenafhandeling.

Voor het indienen van een klacht dient u het klachtenformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@houtvakman.nl. In het geval van een defect of schade verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) toe aan de e-mail waarin u tevens het ingevulde klachtenformulier aanlevert. Na ontvangst van een klachtenformulier neemt een medewerker van houtvakman.nl binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie over onze klachtprocedure >> 

© Copyright 2018 HOUTvakman; De online hout specialist! - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online