HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Vuren planken - vurenhouten planken - plank vuren hout

Vuren planken kopen doet u online eenvoudig, snel en voordelig bij HOUTvakman.nl. Met een gericht assortiment vurenhout planken vindt u altijd de vuren plank naar wens; Vuren steigerhout, planken van ruw vurenhout, geschaafd vurenhout en ook geïmpregneerde vuren planken. Allemaal van topkwaliteit, met FSC keurmerk, voor de beste (online) prijs & snel thuis geleverd!

Vurenhout planken C24, FSC Mix en NEN norm. 

Bij HOUTvakman.nl wordt alleen topkwaliteit vurenhout geleverd. Onze vuren planken betreffen dan ook C24 klasse vurenhout, met FSC Mix keurmerk en voldoen aan de NEN normen voor hout. Met vuren planken met het FSC Mix keurmerk bent u ervan verzekerd dat dit hout afkomstig is uit goed beheerde bossen. Daarnaast is C de 'standaardklasse', waarbij de meeste (online) aanbieders C18 aanbieden. Bij ons ontvangt u C24 vurenhout; Een betere en sterkere klasse. Topkwaliteit vuren planken, vuren balken en vuren latten bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl! 

Een gericht assortiment vuren planken. 

HOUTvakman.nl heeft met zorg een gericht assortiment vuren planken samengesteld, waarbij de kans groot is dat u meteen een vurenhouten plank online kunt bestellen die voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij bieden ruwe vuren planken (onbehandeld), geschaafde vuren planken (zowel onbehandeld als geïmpregneerd) en steigerhout planken (zowel onbehandeld als grijs gedompeld). Daarnaast bieden wij ook bewerkte planken in de vorm van vuren rabatdelen, zowel halfhouts rabat als Zweeds rabat (zwart geïmpregneerd). 

Bent u op zoek naar een vurenhouten plank die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen, of online een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht voorstel ontvangt! 

Geïmpregneerde vuren planken, voor buiten!

Wanneer u op zoek bent naar tuinhout planken dan is geïmpregneerd vurenhout een interessante optie. De geïmpregneerde vuren planken betreffen geschaafd en geïmpregneerd vurenhout. Dit houdt in dat deze planken recht en maatvast zijn en tevens al behandeld zijn en hierdoor beter bestand zijn tegen de weersinvloeden van buiten evenals schimmels en insecten. Geïmpregneerde vurenhouten planken hebben een groenige kleur en naar verloop van tijd zal deze kleur, door het licht en de weersinvloeden, veranderen richting grijs. LET OP: de vergrijzing heeft geen invloed op de kwaliteit van de plank!

Andere houten planken bij HOUTvakman.nl; Eiken planken & douglas planken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »