Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Lariks dakbeschot - Stijlvolle dakplanken / dakdelen van Siberisch larikshout!

Lariks dakbeschot planken / rabat bestelt u eenvoudig online bij HOUTvakman.nl, de online (tuin)hout specialist! Speciaal voor een hoogwaardig houten dakbeschot adviseren wij in principe altijd rabatdelen met een mes & groef verbinding. Het populairste zijn onze lariks vellingdelen (mes & groef planken), echter zijn onze channelsiding delen van Siberisch larikshout ook goed als dakbeschot te gebruiken. Daarnaast vindt u bij ons ook lariks sponningplanken die veelvuldig voor dakwerkzaamheden gebruikt worden. Let er hierbij wel op dat deze geen mes & groef verbinding bevatten. Altijd het juiste dakbeschot voor uw buitenproject bij HOUTvakman.nl! 

Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief. Neem hier eens een kijkje:

Lariks rabat (gevel & dak) »

Lariks sponningplanken, praktisch dakbeschot!

Bent u bezig met een sfeervolle terrasoverkapping of een luxe kapschuur van Siberisch lariks, dan is de kans groot dat u deze compleet van lariks wenst te vervaardigen. In het geval u zoekt naar een kwalitatief dakbeschot van lariks, kunt u kiezen voor vellingdelen, channelsiding rabat, maar ook onze sponningplanken. Onze sponningplanken - ook wel shiplap delen & z-profiel hout genoemd - zijn aan beide zijden voorzien van een eenvoudige sponning, enorm praktisch & effectief.  Houd er wel rekening mee dat wij in principe altijd een mes & groef verbinding adviseren voor dakbeschot. Bekijk zeker ook even onze collectie douglas dakbeschot