Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Multiplex platen - populieren binnen - Okoume buiten.

Multiplex platen, zowel voor binnen als voor buiten gebruik, bestelt u bij HOUTvakman.nl. Met een gericht assortiment Multiplex plaat in de varianten Populieren en Okoume, scherpe prijzen, snelle levering & online gebruiksgemak is het online bestellen van Multiplex nergens eenvoudiger & voordeliger! Multiplex kopen doet u dan ook bij HOUTvakman.nl; De online houtspecialist!

Multiplex plaat interieur; populieren.

Voor interieur toepassingen, oftewel Multiplex voor binnen, heeft u bij HOUTvakman.nl de keuze uit verschillende populieren Multiplex platen. De interieur Multiplex plaat, verkrijgbaar in diverse diktes, is verlijmd, heeft een dekfineer van B kwaliteit en is daarnaast tweezijdig 80 mu gegrond en heeft 10 jaar garantie. De populieren plaat is ook verlijmd, heeft een dekfineer van B/BB kwaliteit en is wat voordeliger qua prijs. Voor welke variant ook kiest, Multiplex voor binnen bestelt u snel, eenvoudig en voor een scherpe prijs bij HOUTvakman.nl! 

Multiplex platen exterieur; Okoume Multiplex WBP verlijmd.

Voor exterieur toepassingen, oftewel Multiplex voor buiten, is ons Okoume Multiplex WBP verlijmd een goede keuze! Dit betreft topkwaliteit Multiplex plaatmateriaal, WBP verlijmd en hiermee waterbestendig, oftewel geschikt voor buitengebruik. Topkwaliteit watervast Multiplex met een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor onze Multiplex Fortogarant platen, deze zijn tevens geschikt voor buiten toepassingen. Bekijk hier onze Fortogarant Multiplex platen >>

Multiplex met keurmerk (FSC en PEFC).

Er zijn diverse kwaliteitslabels die de 'milieuvriendelijkheid' van hout en houtgerelateerde producten aangeven. Hiervan zijn FSC en PEFC de meeste bekende keurmerken. Beide keurmerken geven aan dat er sprake is van duurzaam bosbeheer. Door certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond. 

Zowel FSC als PEFC zijn gericht op duurzaam bosbeheer en zowel de Europese Unie als de Nederlandse overheid accepteert beide als bewijs voor duurzaam bosbeheer. PEFC en FSC hebben samen ongeveer 10% van het bos op de wereld gecertificeerd en houden rekening met sociale, economische en milieuaspecten. Met de 100% keurmerken bent u verzekerd dat deze producten afkomstig is uit goedbeheerde bossen en/of 100% uit gerecycled hout bestaat.

Meer informatie over Multiplex.

Multiplex is een houten plaatmateriaal dat voor een enorme diversiteit aan toepassingen en (constructie) doeleinden gebruikt wordt. Multiplex betreft plaatmateriaal hout vervaardigd uit meerdere houtfineerlagen waarbij de constructielijm zorgt voor de stevigheid. De mate van stevigheid verschilt per product. Aan de hand van uw wensen kunt u kiezen voor een 'simpele variant' voor aftimmer werkzaamheden binnen, maar ook voor extreem sterke Multiplex platen geschikt voor exterieur dakconstructies (buiten). Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u een Multiplex plaat vindt waar u doelgericht mee aan de slag kunt gaan. Andere plaatmaterialen van HOUTvakman.nl; Underlayment constructieplaten en MDF platen