Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Lariks rhombus & B-fix rabat - t.b.v. een open gevelbekleding - modern Siberisch larikshout!

Lariks rhombus & b-fix rabat voor een open gevelbekleding bestelt u eenvoudig & voordelig online bij HOUTvakman.nl, de tuinhout specialist! Wanneer u op zoek bent naar een moderne houten gevelbekleding, dan is een "open gevel" zeker het overwegen waard. Binnen de unieke collectie lariks rabat delen van HOUTvakman.nl heeft u de keuze uit twee rabatprofielen: Lariks rhombus & Lariks B-fix rabat. Met het rhombusprofiel - ook wel eens 'trapezium delen' genoemd - bent u verzekerd van een trendy lariks gevelbekleding. En wat dacht u van onze Siberisch lariks B-fix rabatdelen, ook hierbij bent u verzekerd van een modern lijnenspel en dan ook nog eens met "onzichtbare montage" (schroeven nauwelijks zichtbaar). 

Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief. Neem hier eens een kijkje:

Lariks rabat (gevel & dak) »

Rhombus delen van Siberisch larikshout voordelig online! 

Rhombus delen van Siberisch larikshout bestelt u eenvoudig online bij HOUTvakman.nl. Allereerst een korte toelichting: Lariks rhombus profielen zijn lariks planken die - vanuit de dwarsdoorsnede - de vorm van een trapezium hebben gekregen. Het rhombus deel heeft twee korte schuine zijkanten, waardoor een ruitvormige rabatdeel ontstaat. Hierdoor zijn de rhombus delen van larikshout ideaal voor een maken van een "open gevelbekleding". Dit houdt in dat deze rabatdelen met (een kleine) tussenruimte van elkaar gemonteerd worden op (zwarte) onderlatten en bouwfolie. Deze open gevelbekleding zorgt voor een optimale ventilatie, maar ook voor een bijzondere, opvallende en stijlvolle uitstraling van uw gevel. TIP: Indien u dezelfde look wilt, maar dan als "dichte gevelbekleding", moet u eens een kijkje nemen bij onze dubbele rhombus rabatprofielen van larikshout.