Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Siberisch lariks planken fijnbezaagd - Ruwe larikshouten plank - kd 18-20% (voor buiten)

Fijnbezaagde / ruwe Siberisch lariks planken bestelt u direct online voor een scherpe prijs bij HOUTvakman.nl! Fijn bezaagd lariks hout van topkwaliteit Siberisch lariks, met een duurzaamheidsklasse 3 en een optimale prijs - kwaliteit verhouding! Onze fijnbezaagde planken van larikshout zijn kunstmatig gedroogd en hebben een vochtpercentage van 18-20%, ideaal plankhout voor buiten dus! Houd er rekening mee dat fijnbezaagde houten planken een ruw oppervlak hebben met houtvezels, diverse oneffenheden, mogelijk vlekken en maat- & vorm afwijkingen (nooit helemaal recht & haak). Met een gerichte collectie lariks planken van hoogwaardige kwaliteit slaagt u bij ons altijd.

Fijnbezaagde / ruwe Siberisch lariks planken bij HOUTvakman. 

Fijnbezaagde lariks planken zijn zeer geschikt als ruw onbehandeld tuinhout en wordt veelal vergeleken met douglas hout. Siberisch lariks heeft minder en kleinere noesten dan Europees lariks. Onbehandeld ruw lariks heeft een gele kleur en een mooie vlamtekening. Het ruwe hout is zeer geschikt als constructiehout voor diverse doeleinden, denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, overkapping, schuur of schutting.

Fijnbezaagde lariks planken betreft machinaal gezaagd larikshout zonder verdere nabewerking(en). Deze planken vertonen aan het oppervlakte nog houtvezels, bevatten mogelijk oneffenheden en ook lichte afwijkingen in breedte en dikte. Fijnbezaagd hout is daarnaast niet volledig maatvast en mogelijk niet volledig haaks. Houd daarnaast ook altijd rekening met 'werking' van het hout. Op de product detailpagina van onze lariks planken vindt u verdere informatie. Twijfelt u nog tussen lariks & douglas? Bekijk dan zeker even onze ruime collectie douglas planken en - al is het maar voor de zekerheid - ook onze eiken planken