Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

HOUTvakman stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Een optimale online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgd is, vinden wij dan ook erg belangrijk. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij HOUTvakman.nl veilig online kunt winkelen en uw houten balken, houten planken, houten platen en andere houtproducten veilig kunt betalen. 

HOUTvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk zorgt hierbij voor duidelijkheid en vooral ook zekerheid voor de klant. HOUTvakman is dan ook aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat:

- De identiteit van de HOUTvakman gecontroleerd en bevestigd is.
- HOUTvakman voldoet aan - en getoetst is op - de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
- HOUTvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen.
- Klantbeoordelingen over HOUTvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden.
- HOUTvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt.
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling.
- U altijd bij het Europees EDR platform terecht kunt voor een bindende uitspraak.

Online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving waarbinnen u uw betaling af kunt ronden van groot belang. Vandaar ook dat het gehele betalingsverkeer bij HOUTvakman.nl binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij HOUTvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde elektronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfels hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'Contant bij afhalen' en 'overboeking / overschrijving'.